Sunday, 24 March 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

 
tekan banner kat atas 

penaja

9 comments:

adzairdawati makdara said...

terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

Nur Amiera said...

bw dari segmen yg sama. gud luck :)

http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

jom join segmen nie. Syarat mudah, hadiah menarik !!

http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-aisyah-humaira.html

http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Diana Azis said...

Salam singgah dari segmen yg sama..Good Luck :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/malaysias-nest-top-lucky-blogger-by-mak.html

AyueJean AJ said...

GUDLUCK!!!!....

AJ singgah dari segmen sama.....
Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

Kasih Lestari said...

Datang dari segmen yang sama...

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Diari Si Froggie said...

Aida singgah sini dari Segmen yang sama.. lambat pulak nak terjah :P follow Google+ sini. salam kenal. :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

deno said...

salam.. deno datang dari segmen MAK DARA! sori terlewat .. hehe..

www.dayangdeno.blogspot.com

Diera Tekikushika said...

segmen dah tamat. pemenang dah diumumkan baru sempat nak berjalan ke blog peserta lain. Hai salam perkenalan! Jemput singgah2 blog saya juga. =)